Stichting Feel Fit

WAT DOET DE STICHTING

De Stichting Feel Fit heeft als doel om door het promoten van een feel good lifestyle een maatschappelijke verandering teweeg te brengen. Uit onderzoek en praktijk blijkt meer en meer dat een gezonde levenstijl direct verband houdt met een langer en gelukkiger leven. Lekker en gezond eten, sporten en een positieve mindset zijn daar de kernelementen van. Mensen met Burn-outs, overspannen, depressie, angstklachten e.a. zijn onze kern doelgroep. Wetenschap epigenetica laat zien dat levensstijl en omgeving psychologische klachten kan verhelpen en of verminderen.

Wie?

De stichting bestaat uit enkele enthousiaste vrijwilligers die na o.a. burn-out verschijnselen hun leven een positieve wending hebben gegeven. Zij vinden het leuk om hun ervaringen met anderen te delen en het feel good gevoel te verspreiden.

Hoe?

Stichting Feel Fit wil door middel van het organiseren van diverse activiteiten mensen die een positieve levensstijl nastreven bij elkaar brengen. De stichting biedt daarmee een omgeving waarin mensen elkaar kunnen motiveren en stimuleren om deze positieve levensstijl vast te houden en verder uit te dragen. Wij bieden zowel workshops, lessen, seminars, trajecten, retraites, bijeenkomsten, lezingen en meer.

De goede doelen

Tijdens de activiteiten zal er ook aandacht worden besteed en/of geld worden ingezameld voor goede doelen die een positieve levensstijl steunen. Bewustwording op het gebied van kanker speelt daarbij een centrale rol.

Let’s Feel Good Rotterdam!